We Love the 90`s & the 2000`s

We Love The 90`s & 2000`s

We Love The 90`s & 2000`s på E.C. Dahls Arena ble en herlig mimrekveld for mange. Det var utsolgt og 8000 feststemte trøndere hadde tatt turen for å høre musikk fra ungdomstiden og ikke minst se artistene bak låtene. Regnet som kom underveis la ingen demper på de fremmøtte.

Først ut under kveldens festival var Dr. Bombay eller Jonny Jakobsen som han egentlig heter. Vi alle kjenner til Dr. Bombay som den indiske taxisjåføren med låter som «Rice And Curry» og «Calcutta». Dette ble en veldig bra start på kvelden og publikum var ikke vanskelig å få med på allsang.

Så var det boybandet A1 med norske Christian Ingebrigsten som entret scenen. De vartet opp med å danse som i gamle dager på scenen og dette ble jo ganske så bra. Gutta hadde ikke glemt gamle dansetakter og koreografi. De gjorde det veldig bra med «Caught In The Midle» og ikke minst A-HA sin låt «Take On Me», som gjorde det bedre i England enn originalen. Dette ble tydelig nevnt fra scenen av Christian Ingebrigsten.

Norske Dina eller Caroline Dina Lillian Krogstad som hun egentlig heter husker vi med låter som «Bli Hos Meg» og «For Evig Min». Disse gjorde det veldig bra på 2000-Tallet.

Den Tyske dance-gruppa Italobrothers inntok hitlistene med sanger som «Stamp On The Ground» og «Summer Air». Stemninga blant publikum ble ikke mindre da de entret scenen.

Fatman Scoop laget skikkelig liv på scenen når han vartet opp med en stor hit kavalkade med sanger vi alle kjenner til.

Aqua med norske Lene Nystrøm hadde vel en av de største låtene på 90-tallet med «Barbie Girl» Denne gikk som en landeplage på radio i lang tid og den er like aktuell i dag nå som filmen «Barbie» går på kino. De lager fortsatt stort show på scenen og energinivået er så absolutt på topp når de danser rundt.

Basshunter er mest kjent med sagen «Båten Anna» og denne ble så absolutt godt mottatt av alle fremmøtte på E.C Dahls i kveld.

A-Moe spiller skikkelig på hjemmebane denne kvelden. Det trønderske bandet som består av Alex «The Wolf» Moe og Natalia Davadi fremførte sin største låt «Mom Is Home»

Cascada er en tysk eurodance-gruppe som består av frontfigur Natalie Horler. Gruppa har solgt godt over 20 millioner album og er mest kjent med sanger som «Everytime We Touch» og What Hurt The Most»

Så var det den store grand finalen med selveste E-Type. Bo Martin Erik Erikson som han egentlig heter har så mange hits at man vet nesten ikke helt vet hvor man skal begynne. Alle kjenner til låtene som «Life», «Angels Crying», «Here I Go Again» og «This Is The way». Ja, man kunne ha laget denne lista veldig lang. Man kunne ikke fått en bedre avsluttning på kvelden enn dette. Regnet hadde gitt seg og det ble mye smell og phyro i fra scenen.

Hvis du satt hjemme denne kvelden, så bør du iallefall vurdere og komme deg på konsert neste år, for dette var skikkelig gøy. Tusen takk We Love The 90`s & 2000`s og vi gleder oss masse til neste år.

 Et stort bildegalleri fra konserten vil komme 

Italobrothers