Trondheim Rocks

Trondheim Rocks 2024

Trondheim Rocks på E.C Dahl Arena 06.juni 2024.

Artistene:

Five Finger Death Punch

Alice Cooper

Rival Sons

The Darkness

Steel Panther

HammerFall

Stage Dolls

Amaranthe

Amaranthe kommer tilbake til Trondheim Rocks i år.

Her finner du bilder fra konserten de hadde under Trondheim Rocks i 2019.

Trondheim Rocks 2023

Tusen takk Trondheim Rocks for en fantastisk dag.

Etter en lang pause på fire år var det nok en gang duket for herlig rock i Trondheim. Trondheim Rocks hadde invitert til fest og herlig rock denne kvelden. Med blå himmel og en gradestokken som viste over 20 grader, så var det duket for en herlig dag på E.C. Dahls Arena. Festivalen var utsolgt og det var tusenvis som gledet seg til å se band som Europe, TNT, Def Leppard og Mötley Crüe.

Det hele startet med at det Australske bandet Airbourne entret scenen. Den energien de kom med på scenen, så gav dette en utrolig god start på festivalen. Det tok ikke mange minuttene før undertegnede hadde blitt dynket med øl og det var ikke fra publikum men fra vokalist Joel O`Keeffe. Det hele toppet seg da han tok en runde blant publikum på skuldrene til en av sine vakter.

Så var det Nestor sin tur å entre scenen. Det var mange som hadde gledet seg til å se det svenske bandet opptre. Med trange skinnbukser og godt sminket så gav dette minner tilbake til 80-tallet. Det var ikke i tvil om at lyden ble mye bedre når de oppredde på den store scenen. Så trykket fra publikum ble også mye bedre.

Det danske bandet D-A-D var nestemann ut. Det første alle la merke til var Stig Pedersen på bass. Her var det trang skinnbukse og skinnjakke i sølv og en bassgitar utenom det vanlige. Det var solkors-bass og et knall rødt fly på enden. Med sanger som Bad Craziness og Sleeping My day Aways so tok det av blant publikum.

Europe har alle kjennskap til. Det svenske bandet med Joye Tempest som frontfigur lager alltid liv på scenen. De har tidligere hatt en god del konserter i Trondheim, så her er det garantert mange som har sett de live før. Europe gav oss alt i fra rock til ballader, men allsang ble det uansett. De avsluttet konserten med låta som alle kan The Final Countdown.

The Dogs med Kristopher Schau var ganske så uheldig med lyden under sin konsert. Det var ikke så aller verst helt frem ved scenen, men lengre bak var det ikke like greit å høre hva han sang. Men god stemning var det uansett. Her fikk vi også kveldens første pyreo med smell og mye flammer som lyste godt opp. Kristopher Schau kan å lage show og det gjorde han med stor glans.

Da var det klart for den første store attraksjonen under Trondheim Rocks. Def Leppard entret scenen med stor jubel fra publikum. Her viste alle at vi fikk musikk som vi kunne godt og alle kunne. Det var allsang når de kom med sanger som Let`s Get Rocked og Animal. Gutta fra England kan så absolutt rocke fortsatt.

Så var det TNT som skulle til pers. De spiller så godt som på hjemmebane her og det hørtes tydelig. Publikum var med fra første note og det var ikke noe tvil om at dette var populært. De fikk en enkel oppgave å spille mellom to så store band som Def Leppard og Mötley Crüe, men det la ikke en demper på publikum iallefall. Ronni Le Tekrö er et show for seg selv med sitt gummiansikt og ikke minst et unikum på gitar. Når 10.000 Lovers ble spilt, så var det full allsang og det var ikke en som ikke hadde mobilen oppe og filmet dette.

Mötley Crüe er siste band ute denne kvelden. Man kan godt si at de er ikke akkurat ungdommer lengre, så vi var litt spente på hvordan dette vil høres ut. Men dette fikset de til de grader bra. Vi alle koset oss gjennom hele konserten og gutta leverte varene. Når de varter opp med sanger som Kickstart My Heart og Girls, Girls, Girls så kan ikke dette bli feil.

Jeg vet at alle som var på Trondheim Rocks i år hadde en utrolig fantastisk opplevelse og vi gleder oss alle til Trondheim Rocks 2024 allerede. Tusen takk Trondheim Rocks.

(Skribent: Ine Haugnes)

Artistene under årets festival var:

Mötley Crüe (US)

Def Leppard (UK)

Airbourne (AU)

TNT (NO)

Europe (SE)

D-A-D (DK)

The Dogs (NO)

Nestor (SE)

Black Stage:

Nestor 14:50 – 15:35

Europe 16:35 – 17:35

Def Leppard 18:40 – 20:10

Mötley Crüe 21:30 – 23:00

Green Stage:

Airbourne 14:00 – 14:45

D-A-D 15:40 – 16-25

The Dogs 17:45 – 18:30

TNT 20:20 – 21:20

Trondheim Rocks 2019
Her finner du bildegalleri over artistene som inntok scenen under Trondheim Rocks.
Trondheim Rocks 2018

Bildegalleri av artistene under Trondheim Roscks.