Pstereo

Pstereo 2023

 For noen utrolig flotte dager vi fikk på marinen de to dagene Pstereo varte. Sola skinte i fra blå himmel og det var absolutt ikke noe å klage på. Pstereo serverte utrolig flotte musikkopplevelser og folket som tok turen til festivalen koset seg skikkelig. Det å ta med seg et pledd, sette seg ned på gresset med en kald øl og nyte musikken er noe trøndere kan. Jeg vil bare takke Pstereo for noen utrolig flotte dager dere gav oss.

Pstereo 2023
Fredag: 
Lørdag:

Sara Fjeldvær 16:00 (Kanonscenen)

Isak 16:45 (Elvescenen)

NSB 17:40 (Kanonscenen)

Nelly Moar 17:45 Hagen

Hurray For The Riff Raff 18:35 (Elvescenen)

The Good The Bad And The Zugly 19:35 (Kanonscenen)

Hey Gloria 19:45 (Hagen)

Belle & Sebastian 20:35 (Elvescenen)

Musti 21:45 Kanonscenen)

Hypermass 21:55 (Hagen)

Madrugada 22:45 (Elvescenen)

Jonas Brekke 15:20 (Elvescenen)

Black debbath 16:05 (Kanonscenen)

Ask Carol 16:10 (Hagen)

Dina Øgon 16:55 (Elvescenen)

Tøfl 17:45 (Kanonscenen)

0. 17:50 (Hagen)

Slowshift 18:40 (Elvescenen)

Georgia 19:40 (Kanonscenen)

Murder maids 19:45 (Hagen)

Leftfield 20:35 (Elvescenen)

Protomartyr 21:45 (Kanonscenen)

Whammyboy 21:55 (Hagen)

Aurora 22:45 (Elvescenen)

 

Et stort bildegalleri fra festivalen vil komme her:
Hurray for the Riff Raff

Alynda Segarra som kommer i fra Bronx, New York er frontfigur i bandet Hurray for the Riff raff. Bandet ble etablert i 2007 , New Orleans og fikk veldig fort oppmerksomhet. Veldig fort begynte de å toppe UK Hot country listene. Det siste albumet kom ut i 2022 som ble kalt «Life on Earth».

The Goog The Bad The Zugly

Det er bare å beskrive punkbandet i fra hadeland som veldig energisk på scenen. Undertegnede fikk iallefall foten til å gå når gutta begynte å spille. Vokalist Ivar Nikolaisen gir så absolutt av seg selv og det er lett å bli revet med av all energien. De har ofte blitt sammenlignet med band som Turboneger og Anal Babes. 

Belle & Sebastian

Det skotske bandet Belle & Sebastian fra Glaskow, har i over 25 år servert oss fantastiske låter som skildrer hvordan det er i Glaskow. Med frontfigur Stuart Murdoch så blir dette fantastik flott å høre på. Belle & Sebastial har nylig gitt ut to flotte album « A Bit of Previous» og « Late Developers». Det er nok mange trøndere som husker dette bandet i fra 90 og 00-tallet.

Musti

Et av norges største rap-talenter Musti opptredde på Pstereo i år. Jenta i fra tøyen har allerede rukket å få 2 spellemannspriser, 2priser fra P3 Gull og har kommet ut med 2 album. Musti sin musikk er inspirert av somalisk musikk, britisk hipphopp og RnB.

Madrugada

Alle kjenner til Madrugada og vokalist Sivert Høyem. Madrugada har lenge vært på ønskelista til Pstereo og i år så klaffet det. De fikk avslutte kvelden på Elvescenen og de skuffet så absolutt ikke. Sivert Høyem med sin fantastiske stemme runget høyt over marinen denne kvelden og publikum sang og danset med. Dette ble en knall avslutting på en fantastisk dag.

Slowshift

Slowshift fikk æren av å opptre på elvescenen denne kvelden. Det ble en helt utrolig vakker og flott musikkopplevelse. Slowshift består av Brynjar Leifsson (Of Monsters and Men), Tomas Järmyr (tidligere medlem i Motorpsycho), Kristoffer Lo (tidligere medlem i Highasakite) og Trondheimsolistene (16-personers strykeorkester)

Georgia

Georgia Barnes er datter av Leftfield-grunnlegger Neil Barnes og seiler opp til å være en av Londons mest spennende låtskrivere. Hun lanserte suksessalbumet «seeking Thrills» i 2020 og har gitt ut sitt tredje album «Euphoric» nå i sommer.

Leftfield

Leftfield er noen skikkelige pionerer innen electronica. Gruppa ble dannet i England av Neil Barnes og Paul Daley i 1989. etter et lang pause i fra liveshow kom de til Pstereo og Trondheim. Det laget et fantastisk show og det var lett å se at publikum like det de hørte. Jeg tror neste ingen sto i ro foran scenen denne kveldne.

Protomartyr

Det amerikanske bandet som kommer i fra Detroit har sitt første festivalbesøk på Pstereo og i Norge. Her spilles det kraftig og energisk musikk og de kan skryte av å ha blitt kåret til årets liveband 2 år på rad av publikum i Nederland.

Aurora

Hele Norges Aurora er bare helt fantastisk. Finnes det en norsk artist med bedre stemme enn henne? Neppe. Når Prodigy måtte melde pass til festivalen, fikk Aurora avslutte hele festivalen på lørdagskvelden i fra elvescenen. Det kunne ikke ha blitt en bedre avslutning på Pstereo denne kvelden.