Fotograf i Trondheim

Tilphoto Fotograf i Trondheim

Fotograf: Tor-Inge Langberg

Barnehagefotograf

Tilphoto er din lokale barnehagefotograf i Trondheim. Vi tar bilder over hele Midt-Norge og tar barnehagene på alvor, slik at de får den beste kvaliteten på bildene. Vi tar også et stort ansvar for mye av jobben både før og etter fotograferingen, slik at barnehagene får minst mulig arbeid med dette. Det er vår jobb som fotografer å ta denne belastningen fra barnehagene. Siden vi har god erfaring innen barnebilder, vil vi som fotografer ha en god kommunikasjon med de som blir tatt bilde av. Med en god kommunikasjon vil man få frem de beste bildene med en meget høy kvalitet. Tilphoto er et høykvalitets alternativ til de store kjedene når det gjelder fotografering av barn. Vi vil også ha gode konkurransedyktige priser og vise frem. Tilphoto er en liten lokal bedrift som kan sette av mere tid til våre kunder slik at samarbeidet blir mye bedre. Vi legger stor vekt på service og kvalitet i den jobben vi gjør.Slik får du bildene:

- Vi tar bilde av alle barna for gruppebilde og portrettbilde.

- Vi kommer til barnehagen og tar de bildene barnehagen ønsker. Så får foreldrene se bildet i barnehagen for å se om de ønsker å bestille bildet.

- Foreldrene kan sette seg opp på en bestillingsliste hvis de ønsker bildet.

- Vi leverer bildene hos barnehagen slik at ikke bildene blir borte i posten eller lignende.

- faktura sendes med bildene.

- Leveringstiden på bildene vil være 3-4 uker.

Vi tar portrettbilder og gruppebilde av alle barna. For de som har søsken i samme barnehage, så kan vi også ta søskenfotografering.

Priser

- Portrettbilde: 150,-

- Gruppebilde: 150,-

- Søskenbilde: 100,-

Har dere noen spørsmål angående fotograferingen, så ikke nøl med å ta kontakt med Tilphoto i dag.

Kontakt tilphoto i dag.