Fotograf i Trondheim

Tilphoto Fotograf i Trondheim

Fotograf: Tor-Inge Langberg

Bak kameraet hos Tilphoto.

    Her vil det bli lagt ut nyheter som skjer på hjemmesiden. Det kan være nye studiobilder, konsertbilder, sportsbilder, naturbilder eller andre bilder. Det vil også legges ut informasjon om arrangementer som Tilphoto skal dekke. Det vil også legges ut litt informasjon om hva som skjer bak kameraet. Så her er det bare å følge med

Konsert

Astrid Smeplass

04.09.2016: Her finner du et bildegalleri fra Astrid Smeplass sin konsert under Pstereo i Trondheim 2016.
Konsert

Dumdum Boys

04.09.2016: Her finner du et bildegalleri fra Dumdum Boys sin konsert under Pstereo i Trondheim 2016.
Konsert

Olavsfestdagene

01.08.2016: Her finner du noen bilder fra noen av konsertene i Borggården under olavsfestdagene i Trondheim.
Trondheim

Trondheim

24.07.2016: Da har jeg tatt turen til Djupvika for å få fanget den fine solnedgangen over Trondheimsfjorden. Bildene fra turen finner du her.
Trondheim

Trondheim

23.07.2016: Da har jeg vært å besøkt Storfossen i Malvik. Dette er Trøndelags nest største fossefall med et fall på 40 meter. Bilder finner du her.
Supercupfinalen

Supercupfinalen

22.07.2016: Tilphoto er klar for supercupfinalen på Lerkendal. Tilphoto skal på Lerkendal å ta bilder av supercupfinalen mellom Real Madrid og Sevilla. Kampen spiller den 09.08.2016 og det vil bli lagt ut et stort bildegalleri fra kampen. Så her er det bare å følge med.
VG-Lista i Trondheim

VG-Lista i Trondheim

16.07.2016: Tilphoto vil dette VG-Lista i Trondheim den 20.07.2016. Full oversikt over artister finner du her. Her er det bare å glede seg til et stort bildegalleri over alle artistene som står på scenen denne kvelden.
Rallycross

Rallycross

12.06.2016: I dag var siste dagen for RX Hell for dette året. Det ble satt publikumsrekord denne helga og det ble norsk seier til Andreas Bakkerud. Andreas Bakkerud vant suverent finaleomgangen og ble historisk med seier i alle sine fire heat. Her finner du et stort bildegalleri fra rallycross på Hell.
Whitesnake

Whitesnake

20.04.2016: Her er noen bilder fra konserten til Whitesnake under Trondheim Rock i 2009.
Rosenborg

Rosenborg

16.04.2016: I kveldens kamp på Lerkendal Stadion så var det Brann som var det gjestende laget. De skulle revansjere tapet i forrige kamp som fikk de til å ryke ut i cupen. Brann skulle få et nytt løft etter tapet mot Førde, men slik gikk det ikke. Brann gikk på et 3-0 tap som gav Rosenborg 3 nye poeng. Det første målet kom etter at Matthias Vilhjalmsson headet ballen i mål fra fra 5 meter. Så var det Yann-Erik de Lanlay sin tur. Etter en å ha lurt bort to Brann-spillere så satte han inn 2-0 målet fra hjørnet av 16-meteren. Det siste målet kom på straffe av Mike Jensen. Dermed kunne Rosenborg juble for en 3-0 seier over Brann og 3 nye poeng ble værende på Lerkendal.
Rosenborg

Rosenborg

10.04.2016: I dag tok Rosenborg i mot Aalesund for kamp på Lerkendal. Rosenborg vant 1-0 over Aalesund og Tore Reginiussen scoret det eneste målet i kampen og ordnet 3. poeng på sin bursdag.
Sport

Sport

03.04.2016: Norge tok i mot Island til en privatlandskamp i Trondheim Spektrum i kveld. Bildene i fra kampen finner du her.
Baby

Baby

25.03.2016: Jeg fikk besøk av lille Ingeborg som kom til studioet for å bli fotografert. Hun smilte, lo og pratet under hele fotograferingen. Bildene av Ingeborg finner du her.
Rosenborg

Rosenborg

19.03.2016: I dag spilte Rosenborg sin første hjemmekamp i tippeligaen. Motstanderen var Strømsgodset som hadde spilt uavgjort mot Brann i sin første kamp. Rosenborg ville absolutt vinne for å få sikre seg sine første poeng denne sesongen etter tapet mot Odd. Etter 16 minutter satte Christian Gytkjær inn sitt første seriemål for Rosenborg og det målet ble avgjørende for kampen. Rosenborg vant 1-0 over Strømsgodset.
Aktbilder

Aktbilder

17.03.2016: Da har jeg hatt en ny fotografering med flytende latex som tema. Det å bruke flytende latex under fotograferingen er velig gøy og det gir alltid gode resultater. Selv om det kan være litt smertefullt for modellen å få det av igjen, så blir i alle fall resultatet veldig bra. denne gangen brukte vi sort flytende latex og resultatet av fotograferingen finner du her.
Trondheim

Trondheim

09.03.2016: Da har jeg vært en ny tur ute med kameraet. Denne gangen startet turen på solsiden for å ta noen kveldsbilder der, for deretter å gå opp til Erkebispegården og Nidarosdomen for å se om det var noen fine motiver der denne kvelden. Når man er ute å går med kameraet en kveld i Trondheim, så finner man alltid noe å ta bilder av. Resultatet fra turen finner du her.
Vinterlyd

Vinterlyd

07.03.2016: 24.000 mennesker samlet seg på torget for å få med seg årets Vinterlyd arrangert av kreftforeningen og P4. Aldri før har det vært så mye folk samlet på torget under Vinterlyd, så dette året ble det satt publikumsrekord i Trondheim. Det var Paperboys som satte i gang festen på torget og den ble avsluttet av Marcus & Martinus. Det var sang, jubel og fest fra start til slutt. Det var Marcus & Martinus, Paperboys, Julie Bergan, Morgan Sulele, Innertier, Katastrofe og Staysman & Lazz som opptredde i Trondheim denne kvelden.
Gavekort

Gavekort

15.02.2016: Nå kan du få kjøpe gavekort hos Tilphoto. Hvis du ønsker å gi bort en gave til en god venn eller noen i familien, så kan dette være en fin gave å gi bort. Du kan kun bestille gavekortet på hjemmesiden hos Tilphoto og du vil få det tilsendt rett hjem i postkassa di. Kjenner du noen som nettopp har blitt foreldre, så kan en gave på babyfotografering være tingen for de. Eller så kan du gi det til en god venn slik at dere får noen fine vennebilder. Du finner gavekortene her.
Baby

Baby

12.02.2016: Her er ei lita jente som smilte og var så fornøyd på fotograferingen vi hadde i studioet. Alma koste seg skikkelig og noen bilder fra fotograferingen finner du her.
Glamour

Glamour

26.01.2016: Denne gangen hadde jeg et veldig hyggelig besøk av Kari i fotostudioet. Vi tok noen glamourbilder med og uten vann som har blitt veldig poppulært. I første omgang blir de uten vann lagt ut, så kommer de med vann litt senere. Glamourbildene av Kari kan du finne her.
Trondheim

Trondheim

10.01.2016: Da har jeg vært ute på årets første fototur. Denne gangen gikk turen tilbake til Klæbu og Nidelva for å ta bilder av frostrøyken og kulden. Det var en kald dag med hele -14c, men når frosten ligger over elva og sola titter frem så ble kulda glemt. Her finner du noen bilder i fra turen.
Tilphoto

Tilphoto

01.01.2016: Jeg vil ønske alle sammen et riktig godt nytt år. Det har vært et utrolig flott år med mange forskjellige og spennende fotograferinger. Det har vært mange flotte utfordringer som man lærer utrolig mye på og jeg håper 2016 blir like innholdsrikt. Jeg håper jeg får treffe like mange flotte folk i studioet og ute på location som jeg gjorde i 2015. Så vil det komme mange flere tilbud på hjemmesiden min i år, så det er bare å følge med på Tilphoto fremover. Det vil også komme flere sportsbilder for det er det enkelte som har savnet. Jeg har fått henvendelser fra folk om forskjellige sportsgrener som noen ønsker å ha bilder i fra, så dette skal jeg bli bedre på. Så med dette får dere ha et riktig flott nytt år, så håper jeg akkurat du kommer å ta bilder hos meg i år.
Trondheim

Trondheim

27.12.2015: I dag var jeg en liten tur på Tanem bro og tok et vinterbilde. Det var en vakker solnedgang og det satt en storskarv så fint på en stubbe i elva. Siden det var -12c der, så ble det en veldig kort tur. Det vil garantert bli flere turer tilbake til Tanem og Nidelva.
Dyr

Dyr

23.11.2015: Jeg hadde besøk i studioet av skjønne Fie. Det er ikke alltid like enkelt å ta bilder av dyr, men Fie var utrolig flink og satt stille og rolig slik at jeg fikk tatt noen bilder av henne. Fie er 5 måneder og er en kleinspitz.
Trondheim

Trondheim

31.10.2015: Da har jeg lagt ut noen nye bilder i fra Trondheim igjen. Denne gangen gikk turen til Nidarosdomen, Bryggene og i Krambuveita.
Fashionbilder

Fashion

21.10.2015: Jeg hadde besøk av Aurora i studioet som var med på en vannshoot. Noen bilder fra fotograferingen finner du her.
Trondheim

Trondheim

19.10.2015: I dag var jeg på årets første tur ute for å få tatt bilder av blåtimen. Turen gikk ned til piren for å få tatt speilingen i vannet sammen med båtene som lå til kai. Bildene fra turen finner du her.
Glamourbilder

Glamour

16.10.2015: Da lar man regnet falle i studioet. Her finner du noen bilder fra en vannshoot jeg hadde i fotostudioet. Dette ble veldig populært og det er mange som ønsker seg bilder med regn.
Trondheim

Trondheim

15.10.2015: Da har jeg laget en egen side hvor det skal legges ut bilder som er kun tatt i Trondheim.
Gravidbilder

Gravidbilder

02.10.2015: Her finner du noen nye gravidbilder av Victoria som var på besøk i studioet.
Bilcross

Bilcross

20.09.2015: Da har jeg lagt ut noen bilder i fra bilcross på Lånke 19.09.2015. Det var vætt, kaldt og guffent å stå ved banen å ta bilder når det regner i bøtter å spann, men noen bilder ble det i alle fall. Er det noen biler som mangler her som du gjerne kunne tenke deg å sett, så bare ta kontakt.
Bilcross

Bilcross

17.09.2015: Da er det klart at Tilphoto vil dekke Bilcross på Lånkebanen lørdag den 19.09.2015.